Biro za strojogradnju i energetiku

Mašinoprojekt

NAŠE SMJERNICE

Razvoj dokumentacije o tehničkim ulaganjima

Izrada investiciono tehničke dokumentacije u skladu s važećim propisima. Pod tim se podrazumijeva izrada tendera, tehničke kontrole inozemne dokumentacije, izrada tehničke dokumentacije za dobivanje građevinske dozvole, izrada tehničke dokumentacije za izvođenje itd., ali i kompleksne dokumentacije za izgradnju kompletnih industrijskih kapaciteta s pratećim objektima i infrastrukturom.

ZAJEDNIČKI NAPORI

Investicijske i tehničke usluge

Pružanje investicionih i drugih tehničkih usluga kao što je nadzor, koordinacija radova, vođenje poslova u pripremi ili regulaciji radova, prikupljanje i obrada ponuda, izrada terminskih planova, sudjelovanje ili vođenje na poslovima remonta, izobrazba kadrova, kontrola isporučilaca opreme itd.

MARLJIVI POSTUPCI

Razvoj tehnoloških postupaka

Razvojni poslovi u oblasti razvoja tehnoloških postupaka, sredstava proizvodnje i proizvoda, s analizom tržišta, konstruiranjem sredstava proizvodnje i proizvoda, razvojem tehnologije proizvodnje, izradom radioničke dokumentacije, praćenje proizvodnje i eksploatacije proizvoda i postupka proizvodnje radi poboljšanja itd.

REFERENCE

Partneri